S področja HACCP sistemov vam lahko ponudimo:
- ogledi živilskih obratov pred pričetkom obratovanja glede izpolnjenih minimalnih sanitarno-tehničnih pogojev,
- izdelava HACCP načrtov in vzpostavitev HACCP sistema v vse vrste živilskih obratov (obrati družbene prehrane, gostinski obrati, trgovine…),
- opravljanje verifikacij HACCP načrtov, kontrolnih pregledov, svetovanja, jemanje vzorcev, DDD,
- usposabljanje zaposlenih pri uvajanju HACCP sistema,
- izobraževanje v zvezi s higieno živil, s preverjanjem znanja za zaposlene in odgovorne osebe,
- izvajanje usposabljanj odgovornih oseb, dodatnih usposabljanj, usmerjenih in sprotnih usposabljanj za delo z živili,
- opremljanje s potrebno opremo (termometri, kuhinjski pribor, oprema, oznake,…)…
- izdelava sistema HACCP za obrate z dejavnostjo poslovanja s krmo – kmetijske zadruge, veterinarske postaje, mešalnice krmil.
Več informacij: